Bohemian Border Bash
21.12.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Nikolaj Hebsgaard

Kør helt til grænsen med Border Bash i 2023

Det internationale gravelevent Bohemian Border Bash udvider i 2023 og finder nye grænser at prøve af.

For de der elsker grus og eventyr er der godt nyt. Det populære Bohemian Border Dash udvider med et nyt event og har fundet nye grænser at afprøve. Bohemian Border Dash startede som et flerdages gravelcamp og -event, der kører langs det historiske Bøhmens grænser mellem Tjekkiet, Tyskland, Polen og Østrig.

Eventet afholdes traditionelt i efteråret, men for at markere at Bohemian Border Bash har ignoreret grænser i 5 år, afsøgte arrangørerne Europakortet for at finde nye grænser at bryde. Valget faldt på spanske Aragon, der gør det muligt for deltagerne at få et strejf af spansk forår fra d. 20. til 23. april 2023 med Border Bash Aragon Gravel Camp.

Inspirationen til at bryde grænser i netop denne del af Europa stammer tilbage fra Kong Sancho Ramirez af Aragon, der for knap tusind år siden byggede fæstningen Montearagón ved foden af Pyrenæerne, hvorfra han ville tilbageerobre Huesca fra araberne.

Læs også: Velomore tester Restrap race bags på mikroeventyr i KBH

For ånden bag Bohemian Border Bash er netop at bryde eller ignorere grænser der er blevet kæmpet om i århundreder.

I Aragon venter der deltagerne en gravelcamp med forskellige ruter og turer, der kan afstemmes efter temperament og ambitionsniveau, lige fra at få så mange kilometer i benene som muligt, til at hænge ud og nyde livet med ligesindede i lejren.

Læs også: Danmark får kvalifikationsløb til VM i gravel

Hvis du trænger til at komme væk fra Skandinaviens kulde i april, kan du læse mere om både Bohemian Border Bash, der køres i efteråret, og Aragon Border Bash lige her.