03.03.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Danish Bike Riders RT udfordrer holdkonkurrencen til Rundt om Rold

Kan Danish Bike Riders Race Team også finde ud af at træde i pedalerne når vinden blæser og cyklen skal holdes oprejst? Kom og kør mod dem til Rundt om Rold.

D. 16. april afholdes motionscykelløbet Rundt om Rold for 9. gang og i år stiller Danish Bike Riders til start i holdkonkurrencen på 110 km. distancen med deres Race Team.

Tilmeld jer Rundt om Rold lige her.

Måske har du krydset klinger med rytterne i løbet af vinterens Zwift Racing League, DCU Superligaen eller nogle af DBR’s mange løb, men nu har du chancen for at køre imod de ivrige indoor-ryttere i virkeligheden.

I holdkonkurrencen kører man med på 110 km distancen, men dyster desuden om at blive dagens hurtigste hold. Et hold består af 4 ryttere og det er holdets samlede tid i mål der tæller. Foruden et ekstra klassement og muligheden for at sætte cykelklubbens interne hierarki på plads, sparer man som rytter på et hold en flad 50’er på tilmeldingsgebyret – i alt 200 kr. til holdet, som man passende kan bruge på benzin eller gels.

Kan dit hold slå DBR Race Team? Eller er I flere fra samme klub som vil sætte hinanden stævne internt? Så tilmeld jer Rundt om Rolds holdkonkurrence lige her.

Danish Bike Riders er det største danske indoor community med udgangspunkt i Zwift og over 4000 medlemmer. DBR består af flere regulære raceteams, som hver uge dyster i de mange forskellige løbsserier.

Foruden at organisere det store community, arrangerer DBR flere løb og group rides ugentligt. Er du på udkig efter et indoor community at køre med i Zwift, så tjek Danish Bike Riders ud lige her.

Læs også: Saml vennerne og spar 200 kr på tilmeldingen til Rundt om Rold