16.01.2011
Stig Cornelius

Luis Leon Sanchez dr. Fuentes kunde?

El Mundo skriver, at der var telefonsamtaler med Alberto Leon og Luis Leon Sanchez’ hustru om en mødeaftale, hvor Luis Leon Sanchez og dr. Eufamiano skulle mødes. Det skulle have fundet sted den 16. december sidste år, men blev ikke til noget på grund af politiets razziaer kort før. Yderligere er det måske optaget, hvordan der i andre telefonsamtaler aftales betaling.

– Jeg nægter ethvert kendskab til Eufamiano Fuentes eller dem, der har med ham at gøre. Jeg kender ham ikke, og jeg har aldrig mødt ham. Jeg ved ikke, hvor det kommer fra. Det hele er falskt, og jeg er forbløffet over, hvad de siger om mig nu, siger Luis Leon Sanchez til El Mundo.

Rabobank har ingen anden kommentar end, at deres toprytter har sagt det samme til dem.