04.05.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Magnus Cort får toplirens SuperSix med til Giroen

Nyt tøj og en toplirens lakering på cyklen er hvad Magnus Cort kan se frem til, når han jagter en plads i historiebøgerne til Giro d’Italia.

Pressemedelelse
I de seneste år har Cannondales cykler fået ekstra opmærksomhed under Giroen med EF Education-EasyPost og EF Education-TIBCO-SVB holdende.

Tøjet har været iøjefaldende, på grænsen til “disruptive”, fra Palace x Rapha x Cannondale samarbejdet til at vise inklusion udtrykt ved farver fra en masse landes flag. I år er, selvfølgelig, ikke anderledes…

Ved dette års Giro d’Italia, EF Education-EasyPost og EF Education-TIBCO-SVB vil debutere med et Rapha kit bestående af genbrugte materialer fra tidligere kollektioner, som ellers ville blive sendt til storskrald.

For yderligere, at supporte holdenes initiativ for en grønnere fremtid er deres cykler ikke blevet produceret direkte til løbet.

Istedet har vi taget eksisterende LAB71 SuperSix EVO rammer fra holdet, og udnyttet overskuds maling til at få dem til at matche tøjet. Da alle cykler er håndmalede, er der ikke to ryttere som kører på ens cykler.

De her cykler er kun lavet til holdene, og vil ikke komme til salg for offentligheden.