PRO CYCLING QUIZ
20.06.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Matti Breschel lancerer quiz-brætspil om cykelsporten

Matti Breschel brænder for at dele sin kærlighed til cykelsporten. Så meget, at han det sidste års tid har brugt alt sin fritid på at udvikle et quizspil på cykelviden, der er henvendt til fans og entusiaster.

Pressemeddelelse

Kan du svare på hvem der endte på podiet i Flandern Rundt 2022? Eller hvilket cykelmærke Bjarne Riis kørte på, da han vandt Tour de France i 1996? Du har 30 sekunder til at svare! I Matti Breschels nye brætspil PRO CYCLING QUIZ handler det om at svarer sig igennem spørgsmål fra alle de største cykelløb.

“Lige siden jeg som dreng fandt min fars gamle cykelblade på loftet, har jeg været forelsket i
sporten og de mange historer og personligheder, der gemmer sig bag de legendariske løb. Jeg har længe undret mig over, hvorfor der ikke fandtes et quizspil om cykelsport” fortæller den nyslåede spiludvikler Matti Breschel og fortsætter: “Jeg har lavet det spil som jeg selv drømte om fandtes. Et spil der udfordrer både ens paratviden om resultater, men også dykker ned i historien og legenderne bag løbene. Mit håb er, at spillet vil være med til at skabe endnu mere interesse for sporten”

Matti Breschel stoppede sin aktive cykelkarriere i 2019 efter 14 år som professionel. Siden da, har Matti været ansat som sportsdirektør for World Tour holdet EF Education-EasyPost, hvor han netop er hvemvendt fra Giro D’Italia. Han skal desuden forsøge at hente en sejr hjem til holdet, når Tour de France bliver skudt i gang i København. Udover arbejdet som sportsdirektør har Matti fået tiden siden karrierestoppet til at gå med at være expert kommentator hos Eurosport, samt at forfatte og udgive sin biografi “Væddeløber”. Med Pro Cycling Quiz kan han nu også skrive spilproducent på cv’et.

Matti har udviklet cykelspillet sammen med iværksætter Mikkel Damkiær, der i det daglige vil have ansvaret for de administrative opgaver i deres fælles selskab Pro Cycling Quiz ApS.

PRO CYCLING QUIZ produceres i Danmark og kan købes her.

Glæd dig til at læse testen her på Velomore.