02.02.2011
Test Test

Michael Boogerd benægter doping

– Jeg husker en specifik hændelse. Jeg tror, at det var i 2003, og vi havde lavet blodtransfusioner om aftenen før. Hvis man ikke gør det helt rigtigt og opretholder trykket, får man et blåt mærke, fordi det er en større nål. Næste dag kørte jeg, og Michael Boogerd kom op på siden af mig, og pegede på min arm. Han smilede og pegede på sin arm … jeg har det samme, siger Floyd Landis til Sunday Times.
Men Michael Boogerd har kommenteret, og forklaret hvorfor han også kørte rundt med blå mærker efter nåle i armene til Touren.
– Han siger ikke, at jeg var dopet, men han insinuerer det. Jeg tror, at det halve af feltet kørte rundt med blå mærker. Det var, fordi vi fik taget blodprøver til medicinske tests. 9 af 10 gange de sætter en nål i dig, får du et blåt mærke, og det samme gør man, hvis man er på hospitalet, siger Michael Boogerd til Radio 538.
Michael Boogerd har så sin forklaring på, hvorfor Floyd Landis er ude efter ham.
– Jeg ved ikke, hvorfor han også taler om mig. Måske er det, fordi vi havde en uenighed i 2006. Han viste ikke respekt overfor den gule trøje, og jeg kaldte ham arrogant, siger Michael Boogerd.
Dermed henviser Michael Boogerd til, at Floyd Landis og Phonak holdet tabte den gule trøje til Oscar Pereiro på etapen med ’den halve time’, hvor Phonak holdet ikke gad begrænse tidstabet.