06.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Michael Mørkøv: Føringen holder til på tirsdag

– Jeg synes, vi havde rigtig godt styr på det hele vejen igennem. Vi havde oveni købet overskud midtvejs til at lade nogle af de andre par komme en omgang foran, og det gjorde vi simpelthen for at se, hvem der har modet til at udfordre os. Det er 12’erne og 9’erne, der virkelig tør at udfordre os, og det var nogle gode signaler, de fik sendt til os, siger Michael Mørkøv til Cykelmagasinet.
I jagten over 60 minutter viste 7’erne, at de er blandt de stærkeste – om ikke de stærkeste. Derfor vil parret alene i spidsen, da de mener, at det er for farligt at have eks andre par med på omgangshøjde.
– Jeg føler helt sikkert, at vi er det stærkeste par. Det er farligt, at vi har syv andre par med på omgangshøjde, som kan give en stor udfordring, men jeg synes, at vi har god kontrol over det i feltet, så jeg er sikker på, at vi kan køre den her hjem til på tirsdag.
Da parret fik kørt sig på omgangshøjde igen, kørte de ikke op i feltet igen, men fortsatte og tog en dobbeltomgang.
– Der var et godt moment, da vi kørte rundt, og når der er så god stemning, bliver vi ekstra motiverede til at gøre en god indsats. Jeg vidste, hvis vi kunne tage omgangen, var det måske den sidste, vi behøvede at tage i jagten, så vi kunne sætte os og koncentrere os om spurten.
Efter en hård lørdag aften ser Michael Mørkøv nu frem til søndags strabaser, som skulle være at mindre krævende art.
– Med en hård lørdag og udsigt til en hård mandag, så kommer det til at blive lidt mere roligt søndag. Vi har en god position i feltet, så det bliver ikke os, der kommer til at angribe, slutter Mørkøv til Cykelmagasinet.