08.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Michael Mørkøv: Vi får de bedste ben

– Vi kører jagten taktisk godt og sørger for at bringe os på forkant af situationen hele tiden. Vi brugte ikke nogen unødige kræfter, hvilket vores værste konkurrenter, 1’erne, 9’erne og 12’erne brugte rigtig lang tid på at komme op på omgangshøjde med os, siger Michael Mørkøv til Cykelmagasinet.
Før tirsdagens finale, skiller 3 point første og andenpladsen med favør til 7’erne. Og den position er parret godt tilfredse med – samtidig med, at feltets bedste ben sidder på dem tirsdag aften.
– Det ser rigtig godt ud. Der er nærmest status quo. Vi har den bedste udgangsposition, og jeg tror helt sikkert også på, at vi har de bedste ben i morgen, da vi kom forholdsvis nemt gennem denne jagt, og vi så, at de andre så trætte ud til sidst.
Taktikken var Michael Mørkøv ikke meget for at snakke om til os som et dansk medie, da den nærmeste forfølger, par nummer 9, Jens-Erik Madsen og Marc Hester, også er fra Danmark.
– Vi vil selvfølgelig køre afventende og sørge for ikke at bruge for mange kræfter i starten af jagten. Mere kan jeg ikke afsløre i et dansk interview, slutter Michael Mørkøv.