17.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Michael Rasmussen: Var min egen værste fjende

Det har været en kamp for Michael Rasmussen at komme tilbage til cykelsporten, hvor han i denne sæson har fået sit eget cykelhold, Christina Watches. Efter udelukkelsen fra toppen af Col d’Aubisque i Tour de France 2007, der senere endte med en toårig karantæne, har der været mange frustrationer, som har gjort vejen tilbage længere, end Kyllingen havde håbet.

– Et stykke hen ad vejen har jeg nok været min egen værste fjende, fordi jeg hele tiden har insisteret på min ret. Jeg kunne sikkert have gjort livet meget lettere for mig selv, hvis jeg bare havde løsnet bælteremmen og lagt mig ind over bordet, lyder det fra Michael Rasmussen til SPN.dk.

Kyllingen har sat gang i cykelsporten med sit eget cykelhold, Christina Watches, som han har store ambitioner for i fremtiden, hvor det skal deltage i Tour de France. I denne sæson er målsætningen en sejr i et dansk løb; Post Danmark Rundt.