10.02.2011
Andreas Ø. Pedersen

Michael Smith Larsen prøver lykken i USA

Efter 6-dagesløbet har danske Michael Smith Larsen valgt at tage turen over atlanterhavet for at prøve lykken i USA, hvor han kommer til af køre en masse cykelløb. Derfor har danskeren planlagt at være i det amerikanske i et par måneder inden han vender tilbage til Danmark – det er endnu uklart, hvor lang tid danskeren vil prøve lykken.
– Det er ikke lykkedes at finde et job, så nu tager jeg til USA for at deltage i en række cykelløb. Min klub ABC vil gerne have mig hjem om tre måneder, mens amerikanerne ønsker at beholde mig til august. Nu må vi se, hvordan det går, siger Michael Smith Larsen til Horsens Folkeblad, der i det 6 dage lange løb endte som nummer 13 sammen med makkeren Yoeri Havik fra Holland.
– Jeg har tjent nogle penge på 6-dagesløbet, og disse penge tager jeg med til USA. Jeg kan jo ikke regne med at køre så mange præmiepenge ind, så jeg kan leve af det, men jeg tager det som en oplevelse. Hvis jeg skal prøve det, skal det være nu, inden jeg møder en kvinde, der ikke vil have, jeg rejser ud, og inden jeg får et fast job.