15.07.2022
Mikkel Bording

Min tur på 12.16 Bike Camp Altea i foråret har nok lige rykket mig et niveau op

Velomores skribent Mikkel Bording var i foråret på sin første officielle træningslejr sydpå og det blev en skelsættende oplevelse for den erfarne motionist.

Jeg har aldrig haft det bedre. Det er måske ikke helt rigtigt. Og det er også lige meget. For jeg føler mig stærkere, friskere og mere veloplagt end nogensinde før. Både på cyklen og for livet generelt.

Jeg har, siden jeg begyndte træningen til den franske cykelklassiker La Marmotte Granfondo Alps i 2017, været i konstant god form. Selvfølgelig med lidt småpauser. Et brækket kraveben til Grejsdalsløbet i 2019 og et dybt snitsår i skinnebenet til en klassisk torsdagstræning med Furesø Cykle Club sidste sommer. Ufrivillige pauser. For jeg har altid haft lyst til at træne. Været motiveret for at forbedre mig på cyklen.

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in