17.09.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Solveig Høgh Larsen

Mountainbike i Nordmakedonien

 

Nordmakedonien er ikke umiddelbart et land, jeg forbinder med mountainbike. Jeg elsker at rejse med min mountainbike og kan bruge timer på at søge efter fede nye rejsemål – og helst dem ikke alt for mange kender til. Men jeg havde aldrig hørt om Nordmakedonien. Faktisk havde jeg aldrig skænket det land en tanke, før jeg faldt over en turbeskrivelse af en guidet mountainbike tur til landet. Men findes der noget bedre end at rejse ud på eventyr ud i verden til lande, man ikke har været i før? Det synes jeg ikke. Og Nordmakedonien viste sig at overraske meget positivt – både maden, naturen og mountainbike sporene. Læs med og få inspiration til dit næste mountainbike eventyr.

 

[SPLIT] [IMG2] [SPLIT]

[SPLIT] [IMG3] [IMG4] [SPLIT]

 

Planerne ændrede sig

Der var egentlig lagt en snorlige plan for alle tre dage. Men som det nu engang er når man skal ud i naturen- og især i bjergene, kan vind og vejr ændre sig. Vejrudsigten i bjergene nordpå, hvor vi skulle køre til, meldte om

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in