27.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

MTB matchrace på galopbanen

Den historiske Klampenborg Galopbane danner den unikke ramme omkring Bike Derby. Det betyder fantastiske og udfordrende omgivelser for rytterne – samt en helt speciel bane, som er yderst publikumsvenlig.

Rytterne skal gennemkøre en rute på 2 x 2,5 km., der byder på et væld af udfordringer, som både sætter rytternes koncentration, balance og teknik på prøve. Hver rytter har 3 heats til at kvalificere sig. I hver heat gives der point fra 1-60, og de 40 bedste går videre til semifinalen. Fra de 2 semifinaler er det de 6 hurtigste fra hver heat, der ryger i finalen.

I 2011 afholdes der 2 afdelinger af Bike Derby på Klampenborg Galopbane. Den første afvikles søndag den 12. juni og den anden søndag den 18. september. Der er en flot hovedpræmie på højkant, som er en rejse for 2 til Club La Santa værdi kr. 15.000. For at deltage i konkurrencen om hovedpræmien skal rytteren have deltaget i begge afdelinger. Ved hver afdeling vil der desuden være andre flotte præmier at kæmpe for.

– Kom og få en fantastisk dag sammen med alle de andre ryttere, men det er nødvendigt med hurtig tilmelding, da der kun er 300 pladser. Pris pr. deltager pr. løb er 225,- kr. Tilmelder man sig begge løb samtidig er prisen 375,- kr, opfordres det i en pressemeddelelse.

Læs mere og tilmeld dig på www.bikederby.dk. Der er gratis entre for publikum og omgivelserne er vidunderlige, så tag hele familien med og få en sjov dag sammen.