26.01.2011
Andreas Ø. Pedersen

Ny sponsor til ‘Kyllingen’

Danske Hoteller A/S, der er en af Danmarks største privatejede hotelkæder, som omfatter 13 hoteller fordelt over det meste af landet, har onsdag indga°et en toa°rig sponsorkontrakt med Christina Watches. En ny ‘storsponsor’, som det hedder i en pressemeddelelse fra Team Christina Watches.
– Vi ser frem til et spændende samarbejde og finder, at sponsoratet er en yderst interessant vinkel at brande sig pa° som hotelvirksomhed. Christina Watches har med Michael Rasmussen i spidsen de bedste ryttere, den bedste organisation og de nødvendige midler til fremadrettet at skabe et stort dansk team, udtaler Jan Storgaard der understreger, at Danske Hoteller ønsker at støtte dansk talentudvikling og en ma°lrettet cykelsport, og at Danske Hoteller vil benytte sponsoratet til at anspore medarbejderne til en sund og aktiv livsstil, siger salgs – & marketingdirektør Jan Storgaard fra Danske Hoteller i pressemeddelelsen.
– At en fin og bredt anerkendt virksomhed som Danske Hoteller nu indga°r i et samarbejde med os, er jeg utroligt glad for. Det er en bla°-stempling af Christina Watches, af Michael Rasmussen og af hele vores hold. Det og den massive folkelige opbakning holdet nyder gennem hundredvis af læserbreve i landets medier vidner om, at det vi foretager os nok ikke er sa° dumt endda, og vi ser med stor fornøjelse frem til samarbejdet med Danske hoteller, tilføjer den kvindelige holdejer, Christina Hembo