01.03.2011
Test Test

Ny trikot til Zdenek Stybar

– Fra i dag er jeg officielt en del af holdet. Efter en hvileperiode skal jeg ud at køre på landevejen. Det er lækkert at bære den her trikot også bare for at blive fotograferet. Jeg kan ikke vente med at bærre holdets farver på landevejen. Jeg skal starte i maj måned, og mit mål i min første landevejssæson bliver at forstå, hvordan tingene foregår på landevejen, siger Zdenek Stybar.
Så Quick Step får ikke fornøjelsen af at bruge deres nye talent til Flandren Rundt eller Paris-Roubaix, men han mangler måske den nødvendige udholdenhed til så lange løb, for det er ikke køreteknikken, der fejler noget.
Fans af cykelcross kan så glæde sig over, at han ikke er færdig med at være mudderhelt.
– Sammen med landevejsløbene, skal jeg også konkurrere i cykelcross sæsonen, hvor jeg kan tage min verdensmester trikot på. Vi har endnu ikke lagt et officielt løbsprogram, men jeg kan gøre begge dele konkurrencedygtigt med den rigtige planlægning af træningen, siger Zdenek Stybar.
For lykkes det tjekken at oparbejde udholdenhed på landevejen bliver han ikke særlig interessant for resten af feltet, hvis vejret er koldt og vådt samt på pavéer, for der skal mere end det til at tage modet fra en rigtig mudderhelt.