11.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Nye Garmin Edge 540 og 840 får solopladning

Garmin har lanceret nye versioner af Edge 540 og 840, der begge får solopladning og en generel performance optimering.

Pressemedelelse
Garmin annoncerede i dag Edge® 540 og Edge 840, deres seneste GPS-cykelcomputere, der kombinerer en bred vifte af præstationsbaserede træningsmålinger – inklusive en enestående, omfattende coaching rettet mod hver enkelt cyklists personlige mål – forbedret navigation, forbundne funktioner og mere i et letvægtsdesign, der hjælper cykelryttere med at nå deres mål. Plus, nye modeller med solopladning giver cyklister endnu mere køretid mellem opladningerne med op til 32 timers batteritid ved krævende brug eller op til 60 timer i batterisparetilstand1.

Uanset om du træner til et større løb eller forfølger en personlig milepæl, kan avancerede præstationsmålinger på Edge 540 og 840, inklusive målrettet adaptiv coaching og cykleevne og banekrav, give cykelryttere dynamisk indsigt og analyser – alt sammen for at forbedre ydeevnen og give et øjebliksbillede af styrker og svagheder forud for kommende begivenheder eller milepælsmål2.

“Vi er glade for at introducere de nye Edge 540 og Edge 840 til det globale cykelfællesskab. Disse nye Edge cykelcomputere, der præsenterer nye præstationsmålinger, kortlægningsopgraderinger og solopladningsmuligheder, er en gamechanger for vores kunder og er det perfekte værktøj til dramatisk at løfte enhver cykelrytters træning.” – Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales.

Nye funktioner
Edge 540 og 840 er designet til cyklister af cyklister og er fyldt med innovative funktioner, herunder:

  • Cykleevne og banekrav: Identificer styrker og svagheder som cyklist og forbered dig på kravene til et specifikt forløb ved at fokusere træningen på de rigtige områder2.
  • Målrettet adaptiv coaching: Uanset om de cykler indendørs eller udendørs, kan ryttere se daglige foreslåede træningspas og træningsopfordringer samt modtage personlig coaching, der tilpasser sig2 baseret på træningsbelastning, restitution og kravene til kommende begivenheder.
  • Udholdenhed i realtid: Overvåg og track anstrengelsesniveauer i realtid under en tur for at hjælpe med at påvirke træningsindsatsen eller se, hvor meget længere det nuværende tempo kan opretholdes2.
  • Powerguide: Styr indsatser med effektmål gennem et forløb2.
  • ClimbPro stigningsplanlægning: Se den resterende stigning og stigning for hver bakke eller bjerg, mens du kører frit uden kursnavigation, eller søg efter stigninger direkte på Edge og i Garmin Connect™ smartphone-appen, før du kører.
  • Multibånds-GNSS: Cyklister kan nemt finde vej med forbedret positioneringsnøjagtighed via multibånds-GNSS teknologi. Plus, Edge 540/840 fungerer godt i udfordrende miljøer, såsom tæt trædække eller bymiljøer i centrum.
  • Solopladning: Power Glass™ med solopladning på solarmodeller forlænger batteritiden til op til 60 timer i batterisparetilstand, hvilket giver cyklister op til yderligere 25 minutter i timen under kørsel i dagtimerne1.

Holdbart design
Klar til enhver tur – fra fjerntliggende grusstier til opslidende stigninger – alle Edge 540 og 840 modeller kan prale af et 2,6-tommer farvedisplay og funktionsknapper, der fungerer i ethvert miljø, mens Edge 840 computere også har en responsiv touchscreen. Uanset hvor den næste tur fører hen, tilbyder Edge 540 og 840 en imponerende batteritid; Ikke-solarmodeller har op til 26 timers batteritid ved krævende brug og op til 42 timer i batterisparetilstand, mens solarmodeller kan give endnu mere køretid.

Knus hver tur
Edge 540 og 840 er spækket med avancerede træningsdata og navigationsværktøjer klar til at hjælpe cyklister med at præstere deres bedste. Med indsigt fra Firstbeat Analytics™ såsom VO2-max, træningsstatus og træningsbelastning, restitutionstid og mere, kan cyklister se, hvordan deres krop reagerer på deres træningsindsats2. Når de bærer et kompatibelt Garmin smartwatch, kan cyklister få et mere holistisk syn på deres generelle sundhed og velvære med indsigt som Pulse Ox3, Body Battery™ energiovervågning, avanceret søvnovervågning og søvnscore og mere. Under en tur lader Edge 540 og 840 ryttere se, hvordan deres krop klarer sig i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering, og konfigurer undervejs-notifikationer, når det er tid til at spise eller drikke. Der oveni giver avancerede cyklemålingerryttere indsigt i præstationer, mens mountainbikemålinger, herunder hoptælling, hopdistance, grit og flow hjælper med at tracke de episke detaljer på hver tur.

Uanset hvor stien fører hen, vil avancerede navigationsfunktioner holde cyklister på sporet. Opdateret kortlægning giver mere fællesskabsfølelse med forbedrede køretypespecifikke kort, der bruger Trendline™ Popularity Routing til at fremhæve populære veje og stier, plus søgbare interessepunkter. Plus, både Edge 540 og 840 brugere har adgang til verdensomspændende Trailforks-stiindhold, der lader cyklister se ruter og spordetaljer rundt om i verden. I mellemtiden kan rutevejledning og notifikationer uden for banen nu sættes på pause, mens cyklister udforsker og kan hurtigt tændes igen til enhver tid for at få ryttere tilbage til deres oprindelige rute eller udgangspunkt.

Forbliv forbundet
Cyklister kan køre med ro i sindet takket være indbyggede sikkerheds- og sporingsfunktioner som LiveTrack, gruppemeddelelser og hændelsesdetektion til alle cykelaktiviteter – inklusive mountainbike. For at få øget selvtillid, mens du kører, er Edge 540 og 840 kompatible med Varia™cykelradarer og forlygter samt inReach® enheder med SOS-funktioner og kommunikation, når du er uden mobildækning.

Når det er tid til at træne indendørs, kan Edge 540 og 840 nemt parres med Tacx® indendørs smart-trainers til kørsel året rundt. Uanset om de kører indendørs eller ude, kan ryttere drage fordel af Garmin Connect-appen til at oprette og sende baner til en Edge enhed, se alle de tekniske detaljer fra en tur, logge personlige præstationer, måle, hvordan træning trender og meget mere. Plus, for dem, der ønsker at tilpasse deres cykelcomputer, tilbyder Connect IQ™ Storesmartphone-appen brugerdefinerede datafelter, apps og widgets, der nemt kan downloades til Edge-enheden.

Opsætning af enheden er enkel som altid – en hurtig og nem oplevelse med adgang til information, baner og træningsværktøjer. Plus, brugere kan justere datafelter direkte fra Edge enheden eller fra en parret kompatibel smartphone.

Edge 540 Solar og Edge 840 Solar har vejledende udsalgspriser på henholdsvis DKK 3.899 og DKK 4.699. Edge 540 har en vejledende udsalgspris på DKK 3.099, mens Edge 840 har en vejledende udsalgspris på DKK 3.899. Sensorbundles til hver enhed er også tilgængelige.

Antager kontinuerlige 75.000 lux-forhold i dagtimerne.

2 Når parret med kompatible sensorer (sælges separat).

3 Dette er ikke et medicinsk udstyr og er ikke beregnet til brug ved diagnosticering eller overvågning af nogen medicinsk tilstand; se Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox er ikke tilgængelig i alle lande.