02.09.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Kristian Arnth

Nye tasker fra PRO til gravel og landevej

Er du hoppet med på adventure- og bikepacking-bølgen, så har Shimanos søsterbrand PRO nogle interessante nyheder.

PRO har lanceret to helt nye serier af tasker. Den ene serie hedder Discover og er henvendt til gravelentusiasterne, mens den anden serie Performance er henvendt til landevejsrytteren.

Discover-serien består af en styrtaske, en rammetaske og en saddeltaske. Styrtasken er en lille model med en kapacitet på to liter fordelt på flere lommer og en ydre lomme. Tasken er lavet af et vandtæt materiale og med vandtætte sømme og lynlås og er med sin størrelse oplagt til kortere eventyr, hvor du gerne vil have dine personlige ejendele og energiprodukter tæt på. Prisen er 539 kroner.

[REL1]

Rammetasken er også i en mindre størrelse med en kapacitet på 2,7 liter, hvilket gør den meget handy. Med brede velcrobånd kan den tilpasses de fleste rammer uanset affjedring og placering af flaskeholdere. Som med styrtasken er den lavet i et vandtæt materiale med vandtætte sømme og lynlås, så den kan holde dit tøj og ejendele tørt. Prisen er 719 kroner.

[SPLIT][IMG3][IMG4][SPLIT]

Saddeltasken har en kapacitet på 600ml, men kan pakkes ned til mindre, hvis du ikke fylder det hele ud. Den er oplagt til at opbevare slanger, dækjern, CO2-patroner og multiværktøj. Den monteres med velcrobånd og er ligeledes lavet i et vandtæt materiale. Prisen er 429 kroner.

Performance-serien består af fire forskellige saddeltasker i forskellige størrelser fra 400ml til 2 liter, så der er noget for enhver. Taskerne er konstrueret i det stærke nylon-materiale, som gør taskerne både holdbare og forholdsvis lette.

Med de fire størrelser kan du vælge den perfekte saddeltaske, uanset om du kun skal have plads til en slange og et dækjern eller det halve af værkstedet. Taskerne monteres med velcrobånd. Priserne går fra 179 til 249 kroner.

[SPLIT][IMG5][IMG6][SPLIT]

Derudover er der en Performance Tool Wrap, som er en stilfuld måde at opbevare dit multiværktøj, dine slanger, pumpe og dækjern på. Hvert element har en dedikeret lomme, og når du har pakket dine ting ned, folder du Tool Wrap’en sammen og sætter den under sadlen med velcrobåndet. Prisen er 159 kroner.

[REL6]

Foruden de forskellige tasker har PRO også præsenteret en opdateret serie af multiværktøj med værktøj til 12-speed kæder og til de nye Di2-kabler. Der er også en smart flaskeholder med integreret opbevaringsplads.