18.03.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Se alle fordelene ved et abonnement på Velomore

Et abonnement på Velomore bliver hurtigt en gratis omgang hvis du benytter dig af nogle af alle vores abonnementsfordele.

Vi vil gerne give vores abonnenter mere end bare et fedt cykelmagasin. Derfor arbejder vi hele tiden på at finde nye fordele og rabatter, så dit abonnement praktisk talt bliver gratis. Herunder har vi samlet alle abonnementsfordelene, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik.

Har du allerede abonnement på Velomore, kan du aktivere dine fordele ved at følge linket her.

Gratis porto og 15 % rabat på magasiner

Med et abonnement på Velomore kommer magasinet automatisk i din postkasse 5 gange om året. Du sparer 15% i forhold til løssalg og så er porto tilmed gratis. I 2024 udkommer Velomore:
– 8. februar
– 25. april
– 20. juni
– 19. september
– 21. november

Fuld adgang til Velomore.dk

På Velomore.dk finder du alle de anmeldelser, guides, tips & tricks og spændende artikler der ikke blev plads til i magasinerne. Det bedste er gemt bag betalingsmur forbeholdt vores abonnenter.

Læs alle tidligere magasiner

Vi har samlet alle vores tidligere udgivelser online, så du altid kan finde dem. Læs dem på farten eller når du har en stille stund for dig selv. Som en del af dit abonnement har du fri adgang til alle tidligere udgaver.

Tegn abonnement på Velomore lige her.

Gratis e-bog

Som abonnent får du gratis adgang til vores e-bog Kost og træning med Velomore. Her har vi samlet vores bedste artikler om kost, træning, styrketræning og mentaltræning, så du altid har nem og hurtig adgang til viden og inspiration til at blive bedre på cyklen, uden at skulle lede i alle vores tidligere magasiner og artikler på hjemmesiden.

40% rabat på energiprodukter fra Chimpanzee

Som abonnent på Velomore får du 40% rabat på alle energiprodukter fra tjekkiske Chimpanzee. De er både velsmagende og lavet med naturlige ingredienser. Tjek deres store udvalg ud og få tanket op på energi depoterne lige her.

30% rabat på smøre- og renseprodukter fra Smurt.dk

En ren cykel er en hurtig cykel! Med smøre- og renseprodukterne fra danske Smurt er du sikker på at din cykel altid er ren og velpoleret, og kører som en varm kniv igennem smør! Som abonnent på Velomore får du hele 30% rabat på alle Smurts produkter. Den der smører godt, kører godt.

20% rabat på energiprodukter fra Amacx

Bliv lige så godt kørende som Jonas Vingegaards. Som abonnent på Velomore får du 20% rabat på Jonas Vingegaards foretrukne energiprodukter, når du shopper Amacx hos Mycyclingmoments. Tjek udvalget ud her.

20% rabat på Europas bedste kaffe

Få 20% rabat på kaffe fra Hedenkaffe bl.a. nomineret til Europas bedste espresso i 2024. Se deres store udvalg på www.hedekaffe.dk og www.kaffehjørnet.dk.

20% rabat på earbuds fra SACKit

Spar 20% på SACKit Active 200 earbuds. De trådløse plugs kommer med en ultrasikker pasform, er vandtætte og uden noice cancellation, så du ikke kompromitterer din hørelse når du cykler på landevejen.

20% rabat på solbriller fra React

Spar 20% på alle solbriller fra React hos CycleHub.dk. De højteknologiske linser tilpasser sig omgivelserne lys og reagerer lynhurtigt i skiftende lysforhold, så du aldrig kompromitterer synet på landevejen.

Spar 10% på TPU slanger

Hvad enten du kører tubeless eller ej, så er det altid rart at have en slange med i lommen og en ekstra hjemme på hylden. Som abonnent på Velomore sparer du 10% på alle TPU slanger fra Ridenow. Udover at være lette, fylder de nærmest ingenting, og derved optimerer du på hele to parameter.

15% rabat på cykelhjul fra EliteWheels

Som abonnent får du 15% rabat på alle cykelhjul fra EliteWheels. Læs vores anmeldelse af Drive Elite 40.

Tegn abonnement på Velomore lige her.

Få 10% rabat på GFNY’s løb

Spar 10% på alle GFNY’s løb i Europa samt Gran Fondo New York.
Se hvilke løb her.

Rabat på ophold

Spar 10% på alle ophold hos Koncepthotel i Oksbøl, tæt ved Blåvandshuk.

Spar 15% på alle ophold hos Your Alp Adventure på Alpe d’Huez.
Læs mere om fordelen her.

Spar 20% på alle ophold hos Maison Bellevue på Cote Azur.
Læs mere om fordelen her.

Gratis træningsprogrammer

Komplet 20 ugers HIT basis træningsprogram.
10 Ugers Gran Fondo træningsprogram.

Tegn abonnement på Velomore lige her.