21.08.2021
Test Test

På jagt efter gravel-guld på Lolland, Falster, Møn og Midtsjælland

Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side med sol, varme og lyse nætter, så er Danmark et af de skønneste steder at udforske med sin cykel.

Der er mange steder i Danmark, jeg endnu ikke har kørt, og da jeg skulle planlægge min “mini-gravel-ferie”, tog jeg et kik på mit “heatmap” over steder i Danmark, hvor jeg endnu ikke havde ledt efter gravel-guld. Valget faldt denne gang på Lolland, Falster, Møn og Midtsjælland.

En tur på 680 kilometer (723 kilometer inkl. færgeoverfart), hvor cirka 50 procent af turen var på skønne grus-, skov- og markveje på Lolland, Falster, Møn og Midtsjælland.

Ruten kan ses og downloades her.

[IMG2]

Dag 1: Færgejagt

Turen tog sin start ved Kirkeby på Fyn, hvor Lene (min bedre halvdel) satte mig af efter en dag med besøg hos svigerdatter og søn. Det passede med, at jeg kunne nå den sidste færge fra Spodsbjerg til Tårs. Den første nat blev tilbragt på en shelterplads sydøst for Nakskov.

Det var her, at jeg første gang på turen stiftede det ubehagelige bekendtskab med den særlige aggressive myg, som, jeg skulle erfare, hersker i den sydøstlige del af landet. Der gik ikke mange sekunder, før jeg var medvirkende til, at hungersnøden blandt myggene i det sydøstlige Danmark blev afværget. 

Hurtigt fik jeg langt tøj på som værn mod flere myggestik, slået teltet op og kom i soveposen ved 23:00-tiden.

[SPLIT][IMG3][IMG4][SPLIT]

Dag 2: Lolland-Falster

Jeg stod op sammen med solen, fik pakket sammen og kom på cyklen ved cirka 05:30 tiden, inden myggene opdagede, at deres morgenmad var på vej væk. Da jeg sad hjemme og skulle planlægge turen, var en af turens destinationer at køre den 63 kilometer lange dige-sti, som binder sydkysten på Lolland sammen i én samlet forbindelse.

[REL3]

Med vandet på højre side og det inddæmmede land, som diget har skabt bag sig, på venstre side var kursen sat mod Nykøbing Falster. En fantastisk rute og tur som blandt andet ledte mig forbi Rødbyhavn, hvor forberedelserne til Femern Bælt-forbindelsen er i fuld gang med byggeri, såvel til havs som til lands.

[SPLIT][IMG6][IMG7][SPLIT]

Dog skulle der lige skiftes slange på et fladt baghjul. Heldigvis var det en dejlig morgen, og med en solopgang over Nakskov Fjord var det en af de bedre punkteringer (hvis de findes).

Efter en frokost i Nykøbing Falster var næste mål Gedser, hvor jeg rundede Danmarks sydligste punkt. Overraskende konstaterede jeg, at det var kortere at køre til Berlin end at følge ruten tilbage til det midtjyske, men jeg valgte dog Danmark i denne omgang.

En anden pudsig iagttagelse var, at i Danmarks sydligste by, Gedser, har de “Kyllingehuset”, og i Danmarks nordligste by, Skagen, har de “Bamsehuset”. For kendere af TV-programmet Bamse og Kylling kan det ikke være et tilfælde .

Efter et kort besøg ved Gedser Odde Stenen blev forhjulet rettet mod nord, op til Stubbekøbing, hvorfra jeg tog den gamle færge IDA til Bogø, hvorefter dagen sluttede i Stege på Møn efter 234 gode kilometer langs sydkysten på Lolland-Falster.

[SPLIT][IMG8][IMG9][SPLIT]

Dag 3: Møn

Dagens første delmål var at se solen stå op ved Møns Klint, og igen må jeg indrømme, at den danske natur er fantastisk, og terrænet på Møn er enestående at opleve fra sin gravelcykel.

På vej ud til Møns Klint fik jeg oplevelsen af Møns rullende bakker og det smukke landskab, som tonede frem i morgensolen. På cyklen kan man tage en af de små vandrestier langs Møns Klint op til toppen, hvis man er okay med at stå af og gå og skubbe cyklen frem på de stejleste steder. Men udsigten er hele turen værd.

Efter Møns Klint satte jeg kursen mod Dronning Alexandrines Bro og herefter nordpå gennem skov og mark med retning mod Præstø, Haslev, Ringsted og Holbæk for at tage en overnatning i Nykøbing Sjælland.

[SPLIT][IMG12][IMG13][SPLIT]

Dag 4: Hjemover

Dagens rute og plan var at nå den første færge fra Sjælland Odde til Aarhus og herefter vestover tilbage til det Midtjyske. En dejlig tur uden de store udfordringer, og eftersom jeg igen havde medvind, gik det stærkt hjemover. Og med nok energi i taskerne blev det kun til et kort ophold i Brabrand, hvor Rema stod for morgenmadsmenuen.

En afsluttende anekdote er, at jeg på turen ikke en eneste gang havde modvind, da vinden vendte rundt til fordel for mig, som jeg skal huske at påskønne.

[SPLIT][IMG14][IMG15][SPLIT]

[REL4]

Alt i alt igen en fabelagtig oplevelse rundt i Danmark, hvor jeg fik videokameraet op et par steder undervejs.

<iframe width="640" height="355" src="https://www.youtube.com/embed/x-rU9TrhUdo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>