09.03.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

På cykeleventyr i Europa

Niels Olesen drog sidste år på et cykeleventyr, da han cyklede fra Odense til Barcelona.

Alle veje fører som sagt til Rom – eller Barcelona. Jeg kiggede på kort og overvejede ruten. Jeg downloadede EuroCycle appen, der viste 17 forskellige cykelruter på kryds og tværs i Europa. 

Én af ruterne, som kaldes pilgrimsruten, går fra Norge ned igennem Jylland og Nordtyskland til den hollandske grænse, igennem det vestlige Frankrig og til pilgrimsruten i Spanien. Jeg tænkte, at jeg kunne følge den noget af vejen, nemlig til den hollandske grænse, hvorefter jeg ville køre sydpå. 

Samtidig brugte jeg ca. 200 kr. på at downloade appen Komoot, hvilket skulle vise sig at være en rigtig god idé. Jeg havde en et år gammel Cannondale i 7000 kroners klassen, som skulle anvendes til turen, og hvor jeg fik monteret smalle dæk og et bagagebærer inden afrejse. Jeg havde et sæt cykeltasker samt en lille cykeltaske foran styret til ting, som er rare at have lige ved hånden, såsom regnjakke, lidt værktøj og snack

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in