24.06.2022
Rasmus Søndergaard Frederiksen

På hjul af Tour de Bygma

Som landesponsor for Tour de France har Bygma i år tilbudt kunder og samarbejdspartnere unikke oplevelser på to hjul og Velomore var med på hjul i Aarhus.

Som landesponsor på Grand Départ i Danmark har Bygma inviteret deres kunder og samarbejdspartnere på forskellige rundture i det ganske danske land. Velomore var blevet inviteret med på turen i det midtjyske, hvor der var fint besøg af den tidligere professionelle cykelrytter og nuværende sportsdirektør på det amerikanske Team EF Education-EasyPost, Matti Breschel.

Jeg ankommer til Bygma i Viby, hvor dagens arrangement skal starte og slutte. Foran mig ser jeg en stor flok rødklædte ryttere, der spændt venter på at skulle ud på dagens rundtur på lige godt 60 km. Selv har jeg min blå Velomore-trøje på, og jeg føler mig derfor en smule anderledes! Det er i hvert fald ikke nemt at falde i ét med mængden. Heldigvis ser jeg forude en gråklædt rytter, der viser sig at være Michael Reihs fra Veleta Business Club. Sammen med sin samarbejdspartner Claus Michael Møller – der i øvrigt kørte Tour de France som rytter tilbage i 2004 –

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in