24.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Philip Nielsen forhandler med Kyllingen

Danske Philip Nielsen er ifølge Ekstra Bladet i forhandlinger med kontinentalholdet Christina Watches-Onfone, hvor Michael Rasmussen er holdkaptajn. Da holdet blev etableret, har Nielsen været i kikkerten, men på grund af dopingsagen om brugen af stoffet Clenbuterol måtte han udskyde forhandlingerne. Det er nu blevet mere aktuelt med frifindelsen tidligere på ugen.
– Siden har vi været i løbende kontakt, og for nylig mødte jeg tilfældigt Michael Rasmussen under et træningsophold i Italien. Han virkede meget interesseret i mig som rytter og åben for muligheden for at få mig på holdet, siger Philip Nielsen til ekstrabladet.dk og tilføjer, at det kun er økonomi, der skiller parterne fra hinanden.
– Vi har det klokkeklare princip, at vi ikke foretager udækkede investeringer i noget som helst, og derfor skal vi have hentet flere sponsorer ind, før vi kan skrive kontrakt med Philip. Han ville være en værdifuld forstærkning af holdet, idet jeg opfatter ham som den hurtigste sprinter herhjemme. Med ham, Marc Hester, Michael Reihs og Angelo Furlan ville vi have Danmarks absolut bedste sprintertog, tilføjer direktør for holdets hovedsponsor Claus Hembo.