20.03.2011
Test Test

Philippe Gilberts ’gode ven’ Filippo Pozzato

For det undgik ikke belgierens opmærksomhed, at Filippo Pozzato markerede ham til Milano- San Remo.
– Med 2,5 kilometer tilbage rykkede jeg, men min gode ven Pozzato hentede mig. Hvorfor? Jeg forsøgte alligevel i spurten bagefter, men da jeg så, at Goss var med, vidste jeg, at det var næsten umuligt. Goss var for stærk, og havde spillet sine kort perfekt, siger Philippe Gilbert til belgiske medier.
Der var så andre årsager end hans ’gode ven’ til, at Philippe Gilbert ikke vandt, idet Omega Pharma-Lotto som favorithold var tvunget til at tage ansvar.
– Jeg synes, at jeg kørte et godt løb. Min form er god, men jeg var uhedlig, og sad alene de sidste 10 kilometer. Da de 4 slap af sted på Aurelia (vejen langs kysten, red.), ventede alle på, at vi ville hente dem. Og det kostede os dyrt. Jeg prøvede at rykke fri med Nibali på Poggio, men det var for sent. På nedkørslen var jeg nødt til at bremse, da Mercato styrtede, og jeg var tæt markeret i finalen, siger Philippe Gilbert.
Selvom han ikke vandt Milano-San Remo, så bekræftede Philippe Gilbert, at han er en af de få cykelryttere, der er i stand til at skabe cykelløb. Det er ikke så ringe endda.