Pirelli P ZERO Race
15.05.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Jesper Bechmann Olsen

Pirelli P ZERO Race

Lige siden Pirelli lancerede deres første landevejsdæk få år tilbage har Velomore været stor fan af clincherdækkene. Vores umiddelbare erfaringer har altid været et godt rullende dæk med et uovertruffet vejgreb, som specielt i sving, hvor hastigheden presses, udmønter sig i en styresikkerhed, som vi sjældent har oplevet. Nu har Pirelli for første gang opdateret deres high end sortiment, hvor deres P ZERO RACE er deres absolutte high end clincher dæk til race og de hurtige træningsdage.

Størrelsesmæssigt har italienerne tilpasset sig ETRTO 19c fælgstandarden. Det vil sige, at deres størrelsesangivelser skulle matche virkeligheden, når de monteres på en fælg med en indvendig bredde på 19mm. Til glæde for forbrugeren, har Pirelli lavet en ’size chart’, med bredde opgivet for forskellige fælgbredder. Velomore testede et 26mm på en 17c fælg, hvor bredden opgives til 25mm, og der endte bredden dog næsten oppe på 26mm. Så 0,98mm ekstra bredde for pengene.

Den nye TechBELT Road karkasse skulle forbedre punkteringsbeskyllesen uden at påvirke vægten negativt, mens SmartEVO Compound gummiblandingen skulle forbedre grebet i både tørt

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in