20.03.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Pirelli præsenterer sit hidtil hurtigste landevejsdæk

Pirelli præsenterer den nye P ZERO Race TLR, det hurtigste tubeless dæk i sortimentet af landevejsdæk.

Pressemedelelse
Pirelli præsenterer den nye P ZERO Race TLR, det hurtigste tubeless dæk i sortimentet af landevejsdæk. En ny teknologi kaldet SPEEDCORE gør dækket 24% hurtigere end sin forgænger og mindsker risikoen for punktering. Dækket er fremstillet på den moderniserede og innovative Pirelli fabrik i Milano-Bollate.

Det nye tubeless-ready dæk fra Pirelli er det hurtigste i hele sortimentet af landevejsdæk, og det er hurtigt blevet eftertragtet af både amatører og World Tour-hold, som Pirelli samarbejder med: Trek-Segafredo og AG2R Citroën samt Q36.5 Pro Cycling Team.

P ZERO Race TLR er resultatet af et komplekst projekt, som involverede mange afdelinger af Pirellis forsknings- og udviklingsafdeling samt sponserede teaks, der har testet det i skarpe situationer. Dækket har en innovativ teknologi kaldet SPEEDCORE, som giver lav rullemodstand og stor beskyttelse mod punkteringer uden at gøre dækket stift ved hjælp af aramidfibre. Dette gør strukturen af det nye P ZERO Race TLR-dæk mere fleksibel og tyndere end et traditionelt butylgummilag, med forbedrede mekaniske modstandsdygtighedsegenskaber sammenlignet med den tidligere version af produktet, og i stand til at tilbyde et bedre niveau af punkteringsbeskyttelset end en klassisk bead-to-bead stofomvikling.

Sammenlignet med den tidligere version på markedet, forbliver vægten og de fremragende greb- og pålidelighedskarakteristika i tørre og våde forhold uændrede, hvilket bekræfter dækkene som en pålidelig og højtydende allrounder og en benchmark inden for sin kategori.

P ZERO Race TLR er allerede tilgængelig i størrelserne 26-622, 28-622, 30-622 (alle også i ‘Classic’-versionen) samt størrelse 32-622 med sorte sidevægge. Størrelserne 35-622 og 40-622 vil komme på markedet senere i år.

Læs mere her.