24.02.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Prøv vinterformen af til Rundt om Rold

Du har trænet indenfor hele vinteren og bygget formen op mens cyklen står ovre i hjørnet og skraber i gulvet. Er det ikke tid til at komme ud og få asfalt under hjulene?

Rundt om Rold giver dig en fantastisk oplevelse og den perfekte start på 2023-sæsonen. 

Som deltager får du rundstykker og kaffe før start, energiprodukter fra Chimpanzee i baglommen til turen og vi langer en sandwich og vand efter mål.

Tilmeld dig Rundt om Rold her.

Alt du skal gøre er at smøre kæden, pumpe dækkene og klikke i pedalerne og træde dig rundt på vores 55 km. smukke og udfordrende rute i og omkring Rold Skov.

Tilmeld dig på 55, 110 eller 165 km. distancen afhængig af form og ambitionsniveau – vi lover dig, at du får en fed dag uanset hvad.

Kongen og dronningen af Rebild Bakke
Kender du Rebild Bakke? Himmerlands mest legendarisk stigning lægger asfalt til bakkespurten. Vi hylder dagens bakkekonge og -dronning. Udfordr dig selv og vennerne. Og bare rolig, målstregen er på toppen af bakken!

Sikker løbsafvikling
Kom trykt igennem Rundt om Rold. Vi har styr på sikkerheden med flagvagter på de mest udsatte steder, erfarne motorcykel Marshalls ude på ruten og ikke mindst hjertestarter. Derudover kan vi vist roligt sige, at Rundt om Rold er Danmarks bedst skiltede løb.

Tag cykelvennerne under armen og spar 200 kr.
Tilmeld jer som hold på 110 km. distancen og spar 200 kr. Er der noget federe end at skabe minder sammen med vennerne? Hiv fat i cykelkammeraterne og udfordre hinanden i klubben. Kør om kap om podiet eller sæt det interne regnskab. Tilmeld jer som hold og kør på lige fod med de andre deltagere, men få lidt ekstra benzinpenge og en fælles oplevelse.

Tilmeld dig løbet her.