06.04.2011
Andreas Ø. Pedersen

Rabobank tager nye trøjer i brug

I en pressemeddelelse har Rabobank Cycling Team her til aften præsenteret en ny trøje, som vil blive taget i brug i Amstel Gold Race til støtte for Ride for the Roses. Holdets støtter i samarbejde med hovedsponsoren velgørenhed, hvilket har resulteret i en ny trøje. Den specielle trøje er godkendt af arrangørerne og Den Internationale Cykelunion, UCI, så derfor kommer der ikke et efterspil, som med Team RadioShack på sidste etape af Tour de France.
På trøjerne er store dele sat til side for velgørenheden, da Ride for the Roses er meget synligt idet holdet håber at skabe opmærksomhed omkring løbet. Det er et løb, der bliver kørt for at samle penge ind til KWF Cancer fonden. Texanske Lance Armstrong er en af hovedaktørerne bag den første udgave, som blev kørt i 1998 i Amsterdam, og siden er løbet vokset enormt.
I 2010 blev der samlet 823,367.47 euro, da godt 10.200 deltagere kørte løbet den 5. september i den trettende udgave, mens det beløb forventes at blive større i 2011, hvor det bliver kørt den 4. september.
Trøjen vil også blive sat til salg. Den kan forudbestilles på Rabo Cykling Shop.