19.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Rasmus Guldhammer: Endelig hul til benene

– Jeg fik rigtig meget hjælp af mine holdkammerater, da der skete et større styrt på bjerget Lupoglav cirka 40 km før mål. Sebastian (Lander, red.) måtte ned i asfalten, og vi andre måtte stoppe helt op, da en stor gruppe væltede foran os på grund af en heftig positionskamp hen mod bjerget. Vi fik os kørt tilbage til fronten igen inden finalen, siger en tilfreds Rasmus Guldhammer i en pressemeddelelse fra holdet.

– Jeg kom desværre kun ind som nummer 60 på den sidste stigning. Da jeg kunne se, at den forreste gruppe på 15 ryttere – bl.a. den gule trøje – havde et forspring på 20 sekunder, troede jeg ikke på noget stort. Men på vej op af bjerget føltes det endelig som om, der var kommet ‘hul igennem’ til benene. Jeg passerede den ene konkurrent efter den anden, og ved 800 m mærket havde jeg kontakt med den forreste gruppe.