04.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Riis Cycling og Zerorh+ indgår partnerskab

Riis Cycling, som står bag cykelholdet Team Saxo Bank-SunGard, har netop lavet en dugfrisk sponsoraftale med active wear-firmaet Zerorh+, som vil levere sine innovative sportsbriller til rytterne i både 2011 og 2012.
– Jeg ser virkelig frem til vores samarbejde og partnerskab med Zerorh+. Det er en spændende virksomhed, og sammen tror jeg, at vi kan skabe masser af værdi. Zerorh+ leverer sine fantastiske produkter til vores ryttere, og med vores feedback føler jeg mig overbevist om, at vi både kan bidrage til yderligere udvikling af deres produkter og innovation, siger holdejer Bjarne Riis til holdets hjemmeside.
Grundlæggeren af Zerorh+, Alberto Brignone, er også glad for sponsoratet, og han ser frem til det nye partnerskab med Riis’ cykelhold.
– Jeg har altid været en passioneret fan af cykling, skiløb og alle sportsgrene, der dyrkes udendørs. Så vi er selvfølgelig fantastisk glade for at kunne byde Saxo Bank-SunGard velkomne på vores hold. Professionelle atleter er de bedst tænkelige testpersoner, når det handler om at afprøve og udvikle nye og innovative idéer, tilføjer Alberto Brignone.