16.12.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2024/05/hebby-scaled.jpg Nikolaj Hebsgaard

Rundt om Rold – vejen til noget større

Forårsklassikeren Rundt om Rold er perfekt som forberedelse til større cykelmål senere på året. Tilmeld dig motionscykelløbet og bliv klar til de store oplevelser.

Har du store cykelplaner for 2024 er Rundt om Rold det oplagte motionscykelløb at starte ud med. Forårsklassikeren køres d. 14. april og byder på 55, 110 og 165 kilometer distancer.

Motionscykelløbet køres på en smuk 55 km rute i og omkring Rold Skov og Rebild Bakker, så når man vælger distancer vælger man samtidig hvor mange omgange man vil køre.

Med muligheden for flere distancer på den samme rute, får man som deltager lært ruten at kende undervejs. Det varierede udbud af distancer gør også, at løbet er oplagt som forberedelse mod større mål senere på året.

Tilmeld dig Rundt om Rold her.

Skal du eksempelvis køre La Marmotte eller Maratonaen, er Rundt om Rold 165 km distancen oplagt til at teste forårsformen og udholdenhed, og lige så til at få testet din ernæringsstrategi for sommerens Gran Fondo.

Har du planer om at deltage i l’Etape Denmark by Tour de France på deres 125 km distance eller i UCI Gran Fondo VM senere på året, er Rundt om Rold et must at køre i din forberedelse. Foruden distancer på 110 km og 165 km som kommer tæt på distancerne i de to løb, får du nærstuderet Rebild Bakke som indgår i begge Gran Fondo’er.

I l’Etape Denmark har de tilmeld en bakkespurtskonkurrence, ligesom der er det i Rundt om Rold – og har været det siden 2014.

Læs også: Se vores 20 ugers træningsprogram til Rundt om Rold

Så sæt kryds i d. 14. april og få en fantastisk træningsdag på vejen mod sommerens store mål.

Vi ses til Rundt om Rold d. 14. april. Tilmeld dig lige her.