24.04.2011
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Hans Plauborg

Schleck: Vi ville ikke bruge beskidte kneb

– Der er absolut ingen form for fortrydelse, vi må bare erkende, at Philippe i øjeblikket er den stærkeste, sagde Andy Schleck til Politiken.
– Vi gjorde, hvad vi kunne for at udmanøvrere ham, men der var intet at stillet op. Han er virkelig en stor mester, lød det fra Andy Schleck efter løbet
Og storebror Fränk var fuldstændig af samme opfattelse.
– Vi blev nødt til at foretage os noget og kunne ikke bare lade de udbrydere, der var af sted, fortsætte Fränk Schleck med henvisning til den situation godt 20 km fra mål, hvor han og Andy kørte væk sammen med Philippe Gilbert.
– Vi stillede op for at vinde løbet og ikke for at Gilbert skulle tabe. Den taktik har andre ganske vist anvendt mod vort hold både i Flandern Rundt og Paris-Roubaix, hvor det åbenbart gjaldt om, at Fabian Cancellara for enhver pris ikke måtte komme første over stregen. Derfor var vi heller ikke et øjeblik i tvivl om, at vi skulle arbejde sammen med Gilbert om at opbygge så stor en føring som muligt, og så måtte vi se om der ikke bød sig en chance for at sætte ham ud af spillet, lød det fra storebror Schleck.