28.02.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

SCOTT lancerer ny kollektion til kvinder

Med sin helt nye Contessa Signature har SCOTT skabt en beundringsværdig kollektion for kvinder.

Contessa Signature er SCOTTs premium kollektion af cykler, tøj og udstyr til kvinder. Dette enestående ensemble af bjerg-, landevejs-, grus- og elcykler, matchende sæt, hjelme, sko og tilbehør er designet af kvinder til kvinder. Contessa Signature-kollektionen er et udstillingsvindue af produkter for dem, der tager både ydeevnen og designet af deres cykel og udstyr seriøst.

I 2021 besluttede SCOTT, at det var på tide at tage deres veletablerede kvindeserie af Contessa-cykler et skridt videre. Et lille, men dedikeret, hold blev etableret og samlede input fra  kvinder fra forskellige nationaliteter på forskelligt niveau og med forskellig alder, der skulle skabe en her kollektion dedikeret til kvindelige cykelryttere.

Efter et vellykket kick-off, ønskede man at tage tråden op fra sidste år og lancere en ny kollektion til kvinder for 2022. Temaet med vand opstod ud af ideen om, at kvinder er som vand. De kan være rolige og beroligende, en base for hele livet. Desuden var der paralleller mellem det, at vandet, ligesom kvinders, styrke ofte undervurderes. Men lader man vandet få tid og plads, kan det udhugge et helt bjerg. Uanset hvor lille en dråbe vand er, skaber dens energi ringe i vandet.

Du kan læse meget mere om SCOTTs Contessa Signature kollektion her

Foto: Kathrin Schafbauer