15.04.2021
Test Test

Shimano er ny partner for Merida MTB Marathon

 

”Vi er super glade for at have fået SHIMANO med, som en af hovedpartnerne til MERIDA MTB Marathon -powered by SHIMANO” – udtaler løbschef Peter Reibert Hansen, Allerød OK

Planerne og detaljerne i partnerskabet med SHIMANO mangler stadig at blive færdiggjort, men resultatet vil helt sikkert være til gavn for alle deltagere, da den 100 år gamle japanske virksomhed har meget at byde på på alle relevante områder: produkter, teknisk support, viden, erfaring og ekspertise.

”Desuden kan deltagerne glæde sig over endnu mere i præmiepuljen, og det godt for os som arrangører, at få opbakning fra en stor og professionel leverandør, der leverer verdensklasse komponenter” – siger Peter Reibert Hansen.

”MERIDA MTB Marathon – Powered by SHIMANO er en af de helt store klassikere i dansk MTB. Efter et år med stort set alt aflyst indenfor cykelløb ser vi frem til et brag af en fest i oktober, når startskuddet lyder og Shimano vil helt klart være med til at sikre deltagerne en fantastisk oplevelse” siger Kasper Vorstrup, Sports Marketing & Events Officer fra SHIMANO NORDIC.

Søndag den 3. oktober 2021 afvikles MERIDA MTB Marathon – powered by SHIMANO for 26. gang. Distancerne for MTB rytterne er på henholdsvis 103 km, 57 km og 32 km. Derudover tilbydes der i år to nye klasser: En 80 km rute – udelukkende for damer, og der arbejdes på at få skovtilladelsen på plads, så vi også kan præsentere en 61 km graveloptimeret rute.

Ellers er alt, som det har det har været gennem de sidste mange år – fede lange ruter, spændende og smukke skovområder, god service hele vejen rundt og en fest bagefter i målområdet – alt det, som har kendetegnet MTB Marathon gennem de sidste 25 år.

Løbet starter traditionen tro fra Slotsgade i centrum af Hillerød. Herfra bliver ruterne ledt via Frederiksborg Slot og ud i Nationalpark Kongernes Nordsjællands, ad almindelige skov- og grusveje samt spændende singletrack’s. 

 

Du kan finde mere info om løbet lige HER.