06.01.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Shimano IC-100 indendørs sko

Indendørs sko… Er det ikke kun til fodbold og gymnastik i den lokale hal? Hometrainere og spinning bliver stadig mere og mere populært om vinteren, og selv om mange bare bruger deres almindelig cykelsko, findes der alternativer, som kun er beregnet til indendørs brug. Men er det en gimmick eller et brugbart tiltag?

Den virtuelle træning bliver mere og mere populær om vinteren, uanset om man kører på landevejen eller i skoven. Med den store popularitet følger også en bred vifte af producenter som opfinder nye produkter til enhver given lejlighed. Nogle produkter er mere gennemtænkte og relevante end andre, og derfor er det altid sundt med en vis skepsis.

Hvorfor en indendørs sko?

Min foretrukne disciplin er mountainbike, men jeg ejer også en landevejscykel, som bliver luftet i sommerhalvåret. Sidste år kom jeg så med på hometrainer bølgen, da jeg købte en Wahoo Kickr. Indtil videre har det været en rigtig god investering, og jeg er blevet virkelig glad for hele mit setup. Min vinterformkurve har været opadgående, og det har kunnet mærkes i foråret. Jeg er på ingen måde en 1000 watt

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in