01.08.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Shimano introducerer helt ny Gravity Flat serie af fodtøj

Shimano lancerer en hel ny serie af fodtøj til flade pedaler til når du skal ud og fyre den af på sporet.

Kør med præcision og selvtillid i teknisk, robust terræn med Shimano’s nye GF-serie fodtøj, der leverer førsteklasses flat pedal præstationer til aggressiv trail- og downhill-kørsel. Forfinet for overlegen greb og selvtillid præsenterer Shimano en helt ny serie af fodtøj, der optimerer styringen på cyklen i teknisk terræn og forbedret greb på glatte hike-a-bike-sektioner. Det nye udvalg af Gravity Flat (GF) fodtøj giver sikker pin engagement og multidirektionel stabilitet med en opdateret ULTREAD GF-ydersål. Find flowet i robust, teknisk terræn med uforfalsket komfort og kontrol med Shimano’s helt nye GF fodtøj.

Shimano GF600 – Trail-Ready Flat Pedal sko
Shimano’s benchmark flat pedal sko giver total kontrol i teknisk, robust terræn. Det syntetiske læderoverdel tørrer hurtigt og beskytter dig mod elementerne, mens meshpaneler ventilerer luft og holder dig kølig på lange ture. Den nye ULTREAD GF-ydersål bruger et langsomt tilbunds gummimateriale og et bredt sekskantet trækmønster for sikker pin-engagement og multidirektionel stabilitet, så du trygt kan tackle udfordrende stier. Konstrueret med en kraftig polstret overdel af syntetisk læder, asymmetrisk forhøjet polstret ankelkrave og sider, beskytter GF6 mod stenslag og andre påvirkninger på stien.

Den sti-tilpassede overdel er strammere omkring foden for forbedret cykelkontrol og trædefrekvens og har øget volumen ved tåboksen og hælen for forbedret gåkomfort og støddæmpning. Med den unikke TORBAL 2.0 torsionspladestruktur giver GF6 hælområdet mulighed for torsional bevægelse, hvilket giver fuldt bevægelsesområde for forbedret rytterkomfort, flydende bevægelser og kontrol på cyklen.

Shimano GF800 GTX – Ultimate Cold Weather Flat Pedal sko
Lad ikke elementerne holde dig indendørs. Shimano’s GF800GTX flat pedal trail sko er designet til våde og kolde dage i sadlen. Skoen har Shimano ULTREAD GF gummi-forbindelse, der er optimeret til lave temperaturer, hvilket forbedrer forbindelsen mellem sko og pedal med maksimalt pin-greb for øget selvtillid og kontrol på tekniske stier. Den helt nye GF800 GTX har BOAâ Fit System L6 drejeknap med skærm, der tillader nem betjening med vinterhandsker, mens den integrerede strømpe-lignende overdel udstyret med vandtæt GORE-TEX-foring holder elementerne væk. ULTREAD GF gummi-forbindelsen til lave temperaturer giver optimal ydeevne i køligt og koldt vejr, hvilket forbedrer pin-engagement og forbindelsen mellem sko og pedal.

Shimano GF400 & GF400W – Selvtillidsfremmende Flat Pedal sko
De nye GF4 og GF4W er overkommelige flat pedal sko klar til trail, der nu har Shimano ULTREAD såleteknologi for enestående greb. Skoen leverer også en mere fleksibel sål for selvtillidsgivende pedal-fornemmelse uden smerte eller varme punkter. En ny halvlang EVA-mellemsål øger støddæmpning og komfort under hike-a-bike-sektioner, mens en holdbar og åndbar stofoverdel med asymmetrisk forhøjet polstret ankelkrave hjælper med at holde dig kølig og beskytter mod stenslag og andre påvirkninger på stien. GF4 tilbydes i et stort størrelsesområde, nyt for gravity-linjen, der spænder fra størrelse 33 op til størrelse 48 for at passe til flere rytteres fodformer og størrelser.

Mere info: www.bike.shimano.com