01.08.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Shimano introducerer helt nye Gravity Enduro-serie fodtøj

Tag total kontrol i teknisk terræn med Shimano’s nye GE-serie fodtøj, der leverer ukompromitteret præstation til aggressiv trail- og downhill-kørsel.

Inspireret af den moderne mountainbiker præsenterer Shimano en helt ny serie af SPD-kompatibelt fodtøj, der optimerer styringen på cyklen i teknisk terræn og forbedret greb på glatte hike-a-bike-sektioner. Gravity Enduro (GE) lineup leverer en fuldt genopfrisket række af fodtøj med den nye ULTREAD GE-ydersål. Find flowet i robust, teknisk terræn med uforfalsket komfort og kontrol med Shimano’s helt nye GE fodtøj.

Shimano GE900 – Flagskibs Gravity Race SPD sko
Shimano’s benchmark, high-end gravity sko, GE900, har en TORBAL 2.0 mellemsål, der giver hælområdet mulighed for torsional bevægelse, hvilket giver fuldt bevægelsesområde for forbedret komfort, flydende bevægelser og kontrol på cyklen. En fuldlængde EVA-mellemsål forstærket med carbon reducerer vægten og forbedrer trædefrekvensen. Med BOA® Fit System med skærm og vristrem, giver GE900 hurtig og præcis lukning og overlegen fodstøtte til aggressiv trædefrekvens over ujævnt terræn.

En neopren ankelkrave holder stiens snavs ude, mens den robuste, hurtigtørrende overdel af syntetisk læder med mesh-vindue står imod det groveste terræn og hjælper med at holde dig kølig. En enduro-optimeret ULTREAD GE-ydersål giver forbedret greb på glatte hike-a-bike-sektioner og har en formstøbt pedal-kanal, der giver en stabil sko-pedal-forbindelse, selv når du kører uden at være klikket fast på teknisk terræn. Shimano’s flagskibs high-end SPD-kompatible gravity sko, GE900, er det ideelle valg til aggressiv enduro og downhill-race og kørsel.

Shimano GE700 – Trail-Ready Performance Enduro sko
Uanset om du racer eller bare er ude at træde pedalerne med vennerne, lader GE700 enduro-skoen dig selvsikkert tackle teknisk terræn. Som GE900 har disse sko Shimano’s TORBAL 2.0 mellemsål, så hælområdet let kan dreje for at give mere kontrol og komfort under kørsel over teknisk terræn. ULTREAD GE-ydersålen forbedrer grebet på glatte stier og har en formstøbt pedal-kanal for en overlegen forbindelse mellem sko og cykel. GE7 anvender et snørebåndssystem med forstærkede vejledninger samt en vristrem for forbedret fodstøtte.

GE500 & GE500W – Performance Trail and Enduro sko
Tackl teknisk terræn med selvtillid med trail-klar GE500 gravity sko. Med den samme TORBAL 2.0 mellemsål som GE900 og GE700 skoene, tilbyder disse performance trail sko forbedret hælbensbevægelse for kontrol og komfort på cyklen. De bruger også Shimano’s ULTREAD GE-ydersål, der er ny for dette performance niveau af sko, så du får det samme imponerende greb, men kombineret med en mere afslappet, åndbar overdel i stof. Placeringen af SPD i mellemfoden forbedrer stabiliteten og cykelkontrollen, mens det lagdelte EVA-skum i halv længde absorberer stød på og udenfor cyklen. Til sidst optimerer snørebånd i skate-stil og en stor vristrem pasform og komfort, uanset hvilke udfordringer du står overfor.

For mere info: www.bike.shimano.com