31.01.2024
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Shimano opdaterer deres cykelbriller med ny linseteknologi

Ridescape er navnet på den nye teknologi som de tre nye performancesolbriller er udrustet med.

Pressemedelelse
Shimano tilføjer tre nye og opdaterede brillemodeller til deres serie af performancesolbriller til alle typer ryttere og forhold. Med RIDESCAPE-linseteknologi, der fremhæver farver og overflader på forskellige typer terræn, er de nye Technium, Technium L og Twinspark designet til hele dagen komfort og stil.

RIDESCAPE-linseteknologi

SHIMANOs proprietære RIDESCAPE-linseteknologi inkluderer seks linsemuligheder, der er tilpasset forskellige kørselsforhold og terræntyper. Fra ekstremt solrige dage på vejen til kørsel gennem blandede skygger på en skovsti eller jagten på det aftagende lys en aften på grus, transmitterer RIDESCAPE den rette mængde lys for at forbedre synligheden. Detaljer, der normalt ville være udvasket, sløret eller flade, bliver mere klart definerede, levende og livlige.

TECHNIUM Briller

De nye Technium-briller har et letvægts, beskyttende helrammedesign for komfort hele dagen på landevej, grusvej og alt derimellem. Dugreducerende ventiler integreret i toppen og bunden af ​​linsen hjælper med at se klart, selv når din tur begynder at dugge op eller når vejret ændrer sig uventet.
En vendbar næsepude leverer optimal tilpasning, mens de buede, bløde tempelgreb bedre integrerer med moderne cykelhjelme for at holde dine briller på plads, uanset hvor bumpet turen bliver.
Technium-briller fås med tre forskellige RIDESCAPE-linseindstillinger: RD til vej, OR til mountainbiking eller GR til gruskørsel. Hver af disse linser leveres også med en udskiftelig klar linse til kørsel under lavt lys.
Technium-rammerne har konstruktion, der inkluderer Arkema Rilsan® klar G850 Rnew® 45% biobaserede materialer, der hjælper med at reducere kulstofemissioner under fremstillingsprocessen.

TECHNIUM L Briller

Med en endnu lettere brillemulighed har Technium L et letvægts halvrammedesign. Med en vægt på kun 26 gram bevarer disse briller et bredt, enkelt linse design for optimal beskyttelse og komfort, ideel til lange vejture, store mountainbiketure i baglandet eller gruskørsel fra morgen til aften.

Tilgængelig med de samme tre RIDESCAPE-indstillinger som sin fuldrammeækvivalent (RD, OR eller GR) plus den udskiftelige klare linse, tilbyder Technium L også en fotochromatisk grå linseindstilling. Denne ekstra linse ændrer automatisk synlig lys transmission, når den udsættes for forskellige niveauer af UV-lys. Hvis omgivelserne er mørke, er linsen næsten klar; når det er lyst, bliver linsen mørkere.
Uanset hvilke linser du vælger, leverer Technium L den samme vendbare næsestykketilpasning, sikre tempelgreb, dugreducerende ventiler, UV-400-beskyttelse, ridsefasthed og vandafvisning. De anvender også den samme biobaserede Arkema Rilsan® klar G850 Rnew® rammebyggeri og har Shimanos nye lette BPA-fri polyamidlinse, der forbedrer klarheden.

TWINSPARK Briller

For ryttere, der leder efter briller med god værdi, er Twinspark et alsidigt “gør-det-hele” valg med et letvægts halvrammedesign kombineret med en RIDESCAPE HC-linse til dagbrug. Dagslyslinsen filtrerer skarpt asfaltglans og skærper overfladedetaljer for at hjælpe ryttere med at træde med tillid.

Den enkeltstykkede RIDESCAPE HC leverer optimal beskyttelse sammen med rigere farver og højere opløsning for en klarere udsigt over vejen. Ligesom Technium- og Technium L-brillemulighederne er Twinspark ridsefast, vandafvisende og har Shimanos nye lette BPA-fri polyamidlinse, der forbedrer klarheden.

Pressemeddelelsen er oversat med ChatGPT.