Show us your colors
26.08.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Show us your colors: Smertekrigeren

Smertekrigeren Sif Drachmann har en fed og unik trøje, som motiverer hende i kampen mod sig selv i ultracykling. I år glæder hun sig til at vise trøjen frem i MS Bike, hvor hun som den eneste kvinde skal køre solo unsupported hele vejen fra Skagen til København, af den knap så direkte vej på 750 km.

Velomore (VM): Hvem er Smertekrigeren?
Sif Drachmann, Smertekrigeren (SD): Mit navn er Sif Drachmann Thomsen, jeg er 35 år gammel, uddannet sygeplejerske med en særlig passion for smertesygepleje og bor til dagligt i Vallensbæk. I min fritid dyrker jeg ultracykling. Min cykelkarriere startede dog i Aalborg for mange år siden. Selve navnet @smertekrigeren, er faktisk opfundet af forhandleren af trøjen.