02.08.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Show us your colors: Velomore

Velomore har fået en fed trøje, som vi glæder os til at vise frem i de danske motionsløb, på MTB-sporet og gravelløbene henover sæsonen. Men lange produktionstider og fortsat barage i forsyningskæderne gjorde leveringen af vores 2022 trøje til lidt af et kapløb med tiden.

Velomore (VM): Hvad er i for et fællesskab der kører i jeres trøje?
Nikolaj Hebsgaard, chefredaktør (NH): 
Vores trøje er lavet til vores frivillige skribenter, der hver måned yder en kæmpe indsats for at få produceret spændende artikler til cykelmagasinet Velomore og Velomore.dk. Vi er alle passionerede cykelryttere, så selvfølgelig skal vi have en fed trøje at køre rundt i ude på landevejene eller i skovene, og vise, at vi er en del af Velomore.

VM: Hvilke tanker har I gjort jer om designet?
NH: 
Jeg er jo gammel Cykelmagasinet- mand, hvor vi havde to forskellige trøjer. Den klassiske sorte med et blåt plus, og en nyere version, hvor det var en sort trøje brudt af to striber på brystet i blåt og hvidt, alla samme design som Rapha er kendt for. På Velomore ville jeg gerne gøre noget andet og måske lidt mere iøjnefaldende, men samtidig bevare arven fra CM. Derfor er den blå farve mere dominerende på vores trøje, men fader over i sort, for at mindes arven fra Cykelmagasinet.

”Show us your colors”

er et segment hvor Velomore hylder cykelsportens uniformer. Lireeffekten er helt i top når man ruller ud af byen sammen med sine holdkammerater, klædt

i samme dragt. Uniforme. Et fællesskab. Et hold!

Har din klub, hold eller fællesskab en fed og unik cykeltrøje, som I gerne vil vise frem for Velomores læsere? Så kontakt os på info@velomore.dk og show us your colors.

VM: Hvad har inspireret jer i jeres designvalg?
NH: 
Det er ikke nogen hemmelighed at vo- res trøje i høj grad er inspireret af Astana’s trøje. Ikke fordi vi er superfans, men mere fordi det faktisk er en ret fed trøje – og da vi skulle agere hurtigt var det lettere at gå med et kendt design, i stedet for at opfinde et nyt. Velomores signaturfarve er blå, og matchet med sort er stilrent og pænt. Samtidig bevarer vi vores arv fra Cykelmagasinet, der kørte i samme farver, men på en helt ny måde på Velomore. Som et firmahold, har vi den luksus at holde vores design helt clean og uden sponsorlogoer. Derfor er det kun Velomore navnet som pryder trøjen.

VM: Hvem har produceret trøjen?
NH:
 Vi har fået lavet vores trøjer hos italienske FTech som står bag Scicon, og som producerer for flere andre store brands. Vi har desværre været ret sent ude, både med design og bestilling, så det var svært at finde en leverandør som kunne have trøjerne klar allerede her i foråret. Med krigen i Ukraine og de fortsatte lockdowns i Kina, er der desværre stadig massive udfordringer i forsyningskæderne. En del producenter får bl.a. syet deres tøj i Ukraine. Heldigvis kunne Ftech og Scicon levere med relativt kort deadline.

VM: Hvordan var den første tur i trøjen?
NH: Som altid var det mega fedt at trække i sin nye holdtrøje – og noget helt specielt, når man selv har været med til at ”designe” den. Trøjen fik debut i Danmarks Højeste Motionscykelløb, hvor vi var 4 gutter fra Velomore-redaktionen til start. Det var fedt at sidde på række i front af feltet i ens trøjer, med Velomore på bryst og ryg. Og vi fik bogstaveligt talt trøjerne leveret på startstregen direkte fra Italien.

Vis os jeres trøje. Skriv til info@velomore.dk og show us your colors.