01.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Skadet Matti Breschel klar til at ofre Touren

Rabobanks danske VM-sølvvinder, Matti Breschel, er endnu ikke kommet over sin knæskade, og opholder sig lige nu i København, hvor han modtager behandling for at gøre skaden kvit. Tirsdag skal danskeren forbi Ole Kåre Føli, som i en årrække har behandlet Bjarne Riis’ ryttere og har et ry for at være en mirakelmager, og han håber, at Føli kan hjælpe danskeren videre.
– Jeg tør ikke spå om, hvornår jeg kan køre løb igen. Det eneste, der er helt sikkert, er, at jeg denne gang bruger den tid, der skal til, for at blive helt klar, siger Matti Breschel til Ekstra Bladet.
Klassikerne ser Breschel langt væk. Hans sæsonmål og ønskeløb må han se andre præge, da han efter alt at dømme ikke kommer til at køre klassikerne, men det får ikke danskeren til at sætte sig i et hjørne og ærgre sig. Han kigger nu frem mod VM i København.
– Det er selvfølgelig frustrerende, at jeg nok ikke kan køre klassikerne, men jeg sidder ikke fortabt i et hjørne og ærgrer mig. Jeg er god til at komme videre i teksten og sætte mig nye mål.
– Jeg tænker på det positive i, at jeg nu kan have energi og mental styrke sidst på sæsonen. Det kan godt være svært at komme helt op at ringe, når man har kørt en lang, opslidende sæson.