Rundt om Rold
07.01.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Skyd 2023 sæsonen i gang med Rundt om Rold

Skyd 2023 landevejssæsonen i gang med en uge forårsklassiker i et af Danmarks fedeste cykelområder.

D. 16. april køres forårsklassikeren Rundt om Rold for 9. gang. Motionscykelløbet er den perfekte start på en god 2023-sæson, uanset om du kommer for at køre ræs eller bare for at få en god oplevelse i et af Danmarks mest unikke naturområder.

Løbet køres på den velkendte og klassiske rundstrækning i og omkring Rebild Bakker og Rold Skov, med målstreg på toppen af Himmerlands vildeste stigning Rebildbakke.

Rundstrækningen er 55 km og den kan man som deltager vælge at køre 1, 2 eller 3 gange. Er man mere til grus og ren natur, byder løbet som noget nyt også på en gravelrute. For at skåne naturen mest muligt, er gravelruten uopmærket, hvorfor der køres efter GPX-fil.

En anden nyhed er Gran Fondo distancen på landevej. Med 3 omgange, 160 km og lige knap 1400 højdemeter er det en ægte udfordring at starte 2023 ud med, og noget som i den grad vil teste vinterformen. Er du klar til sæsonstart eller ej?

Uanset form og mål, har Rundt om Rold en udfordring for dig. Der vil som altid blive sørget for forplejning før, under og efter løbet, ligesom sikkerheden og skiltningen vil være helt i top.

Læs også: Prøv kræfter med den Jyske Udfordring i 2023

Så giv dig selv en fantastisk sæsonstart i julegave og tilmeld dig Rundt om Rold i dag. Rundt om Rold er i 2023 en del af den Jyske Udfordring, som også består af motionscykelløbene Munkebjerg Grand Prix, Dollerup Bakkeræs og Mols Bjerge Grand Prix.

Du kan tilmelde dig lige her.

Er du Nordjyllands stærkeste bakkekonge eller -dronning? I Rundt om Rold hyldes løbets hurtigste rytter op ad Rebildbakke. Gå ikke glip af forårets fedeste cykeloplevelse.