20.04.2023
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Specialized lancerer ny og hurtigere Epic

Specialized Epic bliver mere episk i den opdatere udgave, som Specialized selv skriver vil sætte din nuværende hardtail på museum.

Pressemedelelse
Epic har i mere end 20 år været med til at sende flere ryttere til tops end nogen anden fully XC-cykel. Når elite-ryttere og diehard-ryttere over hele kloden tænker på Epic-familien, ser de en forpligtelse til hastighed og innovation. I forlængelse af denne forpligtelse er vi begejstrede for at introducere dig til den helt nye og revolutionerende Epic World Cup.

Det er den hurtigste XC-cykel i verden på lette til moderat/tekniske baner. Hvorfor er den det? Fordi den kombinerer enestående effektivitet, kontrol og letvægt. Verdensmesteren, Christopher Blevins, siger, “den giver mig alt, hvad jeg kunne ønske mig af en hardtail, plus kontrollen og fordelene fra en fully.” Det, der skulle til for at skabe denne hastighedsmaskine, var en fuldstændig integreret udviklingstilgang, der opfandt et radikalt nyt chok og erfaringer fra fire årtier.

Maksimal effektivitet takket være et proprietær støddesign.
En vanvittig rammevægt på kun 1,765 gram, uovertruffen BB og torsionsstivhed og radikal stødteknologi leverer en førende effektivitet i sin kategori. Takket være helt unikke og uafhængigt justerbare positive og negative airsprings har Epic WC det eftertragtede hardtail “snap”, kombineret med terrænædende kontrol og muligheden for at skræddersy dit set-up, il dit favoritspor og din kørestil.

En kategori over sine konkurrenter.
Epic World Cup’s 75 mm vandring leverer en kontrol og kapacitet, som er på niveau med en cykel med meget længere vandring. Når cyklen køres med gaflen indstillet i Firm, giver den samme positive vandring som en 100 mm cykel sat op med 25 % sag. For at optimere affjedringsydelsen yderligere, har Specialized Ride Dynamics-teamet indstillet “fjeder”-hastigheden til at være relativt flad gennem midten af vandringen, så den kan håndtere størstedelen af påvirkningerne som en cykel med længere vandring.

På grund af dens store størrelse er den tilpassede Mega Jounce Bumper en “branche-første” og spiller en afgørende rolle i at styre bottom-out hændelser gnidningsfrit, fra de største påvirkninger. Sammenlignet med en hardtail eller mindre affjedret cykler holder Epic World Cup dine dæk på jorden en større procentdel af tiden, hvilket betyder mere kontrol for rytteren. Mere kontrol betyder mere fart.

Et seriøst letvægtsmesterværk.
Med en rammevægt på kun 1,765 gram (malet med støddæmper og alt udstyr), udkonkurrerer Epic World Cup de letteste konkurrenter. Det oversætter vi til hurtigere acceleration, mere effektivitet på opkørsler og bedre håndtering. Alt dette bidrager til hastigheden. Vi opnåede Epic WC’s fjerlette og stive ramme ved at anvende det, vi lærte i udviklingen af vores Aethos. Aethos er kendt som den letteste landevejsramme nogensinde, som er udviklet med avancerede kompositteknologi og ramme-design.

Vi vidste, at det ville kræve en hidtil uset integreret designtilgang, hvis vi skulle imødekomme kravene fra verdens bedste XC-ryttere og den skiftende natur af World Cup baner. Som du formentlig kan fornemme, er vi utrolig stolte af den helt nye Epic World Cup. Vi håber, at du og dine ryttere vil nyde denne banebrydende teknologi lige så meget som os.

Læs også: Specialized lancerer nye HillBilly dæk

Læs mere om den nye Specialized Epic her.

ModelVejledende pris
S-Works Epic WC99.000 KR
Epic WC Pro72.000 KR
Epic S-Works Frameset51.000 KR