18.01.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Specialized lancerer specialdesignet cykel til den dobbelte verdensmester Julian Alaphilippe

Franske Julian Alaphilippe kørte sidste år først over målstregen ved VM og kunne fejre sin anden VM-triumf i træk. Nu kan det franske fænomen i fremtiden fejre kommende sejre på en helt ny specialdesignet cykel.

One bike to rule them all! Under det slogan er Specialized nu klar med en ny specialdesignet cykel.

En ny sæson betyder nye cykler, og måske har du allerede haft mulighed for at beundre den nye Tarmac SL7, der blev præsenteret i sidste uge, men Specialized stopper ikke her. For at fejre, at Julian Alaphilippe tilbage i september sidste år genvandt VM, da han besejrede blandt andre danske Michael Valgren, der fik bronze ved den lejlighed, har de nu lanceret en særudgave og limited edition version af Tarmac SL7.

Et design som Julian Alaphilippe selv har haft stor indflydelse på i samarbejde med producenterne. Med smukke detaljer og subtile mønstre leverer hans klassiske Tarmac SL7 en fantastisk model, der hylder den hvide trøje med de klassiske regnbuefarver, som verdensmesteren har kørt rundt med siden 1927. 

”Jeg er meget stolt af at have en personlig og unik cykel. Det gav mig en stor motivation, for det er den cykel, som jeg altid har drømt om, og som matcher den, jeg er. Den er blevet, som jeg havde forestillet mig det. Simpel men med små detaljer, der er vigtige for mig. Jeg er glad for, at jeg havde muligheden for at samarbejde med Specialized om at fremstille cyklen, lyder det fra Julian Alaphilippe.