20.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Lasse Klausen

Specialized Turbo Levo PRO 2021

Specialized var hurtigt med på e-MTB bølgen, og deres Turbo Levo serie har altid været et hit iblandt el-mountainbikerne. Nu er Turbo Levo så kommet på markedet i en 3. generation, og for første gang kommer den nu som en ”mullet” med 29” forhjul og 27,5” baghjul. Er den stadig den hellige gral inden for e-MTB?

Lad os med det samme tale om elefanten i rummet: denne PRO udgave koster 93.000 kr.! For samme beløb kan man købe en mindre personbil. Hvorfor tester vi en e-MTB, som de færreste har råd til? Svaret har du hørt før, og kommer til at høre det i langt ind i 2021/2022: Corona. De fleste har sikkert hørt, at der er massiv mangel på bl.a. komponenter til cykler, og det rammer også nye produktlanceringer. Vi har de sidste par måneder set flere cykellanceringer, hvor cyklerne først er klar til salg på markedet 3-6 måneder efter lanceringen.

Derfor kan Specialized, og mange andre, i øjeblikket desværre ikke klare den massive efterspørgsel, som en ny Turbo Levo giver. De har derfor valgt at lancere de 2 topmodeller, S-Works til 112.000 kr., og PRO til 93.000 kr., indtil markedet bliver bedre. Men bare rolig, du behøver slet ikk

Læs hele Velomore digitalt

Årsabonnement 425 kroner

Consent
Consent(Required)

Denne artikel er forbeholdt abonnenter af Velomore.
Allerede abonnent?

Log in