01.03.2011
Test Test

Svært for Tom Boonen at angribe

– Det skal ikke glemmes, at vore rigtige mål er senere på året. Men det er altid det samme. Hvis jeg gør noget, så kigger det halve af feltet straks på, hvad jeg laver, mens sådan nogle som Langeveld eller Flecha på hjul kan komme af sted uden rigtigt at angribe – bare med en lille acceleration, siger Tom Boonen til La Derniere Heure.
Så ifølge Flandrens førende brostenskriger er det næsten gratis for andre ryttere at gå i udbrud, men sværere for ham og derfor lettere for dem at vinde. Det ødelægger så ikke hans selvtillid, for han var mest med for ’træningens’ skyld. Det lykkedes ham da også at rykke fri af feltet i Kuurne-Bruxelles-Kuurnes finale.
– Denne her weekend ødelægger ikke min nattesøvn. Jeg har altid haft sådan med de belgiske åbningsløb, at jeg er glad for at mærke den slags løb igen. Men jeg er også glad for, at weekenden er overstået, siger Tom Boonen.
Noget skal han også sige, for Quick Step kom slet ikke på podiet, mens de belgiske arvefjender fra Omega Pharma-Lotto trods alt fik Andre Greipel på podiet i Kuurne-Bruxelles-Kuurne. Og jo, Flandren Rundt og Paris-Roubaix er hans løb, men alt andet end en sejr i et af dem vil være en fiasko.