16.02.2011
Test Test

Team HTC-Highroad tager revanche i Oman

– Den sidste kilometer var temmelig hård, for det gik lidt opad og lidt værre end forventet, men det lykkedes mig at sidde med, og passede mig at kunne accelerere ud af det sidste sving. Jeg prøvede at sidde på de første 5-10 ryttere op stigningen til målstregen, men det splittede halvvejs, og igen på toppen. Vi havde 5 ryttere med i forntgruppen, og de passede på mig indtil sidste kilometer, hvor Roulston tog en føring for at sætte farten op, og jeg sad bagved og ventede på mit øjeblik, siger Matt Goss, der vandt 2. etape.
Etapesejren gav også den samlede føring til Matt Goss foran Team Leopard-Treks Daniele Bennati og Team Skys Edvald Boasson Hagen, der ligesom i Tour of Qatar er tæt på at vinde, men får sekundære placeringer.
Tour of Oman 2. etape:
1. Matt Goss, Team HTC-Highroad, 3:18:17
2. Daniele Bennati, Team Leopard-Trek
3. Edvald Boasson Hagen, Team Sky
Tour of Oman klassement:
1. Matt Goss, Team HTC-Highroad, 6:56:36
2. Daniele Bennati, Team Leopard-Trek, 0:00:04
3. Edvald Boasson Hagen, Team Sky, 0:00:06