27.03.2011
Test Test

Team HTC-Highroads kvinder under angreb

Som varslet af Team HTC-Highroads sportsdirektør kørte holdet aggressivt fra start for at kvæle alle angreb på Amber Neben og Amanda Miller henholdsvis som nummer 1 og 2 i klassementet. Der var derfor kamp om bonussekunder på første halvdel.
Den kamp endte uafgjort mellem Amanda Miller og Paenut Butter & Co. TWENTY12s Kristin Armstrong, idet de vandt hver deres bonusspurt. Så skulle et herrefelt forbi på samme løbsrute, og etapen blev neutraliseret. Herefter angreb Colavita-FornoD’Asolo Heather Logan-Sprenger og hun fik den velfortjente ære at køre alene hjem.
Hun var oppe på at have omkring 1 minuts forspring, hvilket fik hovedfeltet til at vågne for at forsvare deres klassement med den konsekvens, at en anden Colavita-Forno D’Asolo rytter, Theresa Cliff-Ryan, vandt hovedfeltets spurt og fik andenpladsen 45 sekunder efter.
Team HTC-Highroads anstrengelser var så ikke forgæves, idet Amber Neben kunne beholde førertrøjen. Eftersom Kristin Armstrongs søn kun er 6 måneder gammel var det naturligt, at hun som mor tog sig tid til at give ham mad. Normalt for en mor, men ikke en professionel cykelrytter!
San Dimas 2. etape:
1. Heather Logan-Sprenger, Colavita-Forno D’Asolo
2. Theresa Cliff-Ryan, Colavita Forno D’Asolo
San Dimas klassement:
1. Amber Neben, Team HTC-Highroad