10.12.2021
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

The Holy Grail? 2022 Serien er nu online

Stabil på ujævne overflader og hurtig på de flade. Grail 2022 kombinerer on-road fart og off-road kontrol bedre end nogensinde før takket være nye komponenter og imponerende nye designs med testet og beviste koncepter.

Med en række nyt tilbehør såsom fulde skærme, lygter og opbevaringsmuligheder er dette en cykel, der skifter perfekt mellem at være en pålidelig vintercykel og en hurtig sommercykel klar til oplevelser væk fra sporet.

2022 Grail seriens topmodel er den superlette, hurtige Grail CF SLX, der er designet med en 830 g carbonramme, og hvor den fulde opsætning kun vejer lidt over 8 kg. Herefter leverer Grail CF SL et stærkt mellem-serie valg med en række modeller til konkurrencedygtige priser. Begge carbon serier leveres med det ikoniske Double Decker Styr. Dets unikke konstruktion øger ergonomien og kontrollen med definerede håndpositioner og vibrationsdæmpning. De nyeste, hurtige 40 mm Schwalbe G-One R dæk leveres eksklusivt på alle carbon modeller kombineret med DT Swiss gravelfælge med deres gode ry for super performance, holdbarhed samt nem tubeless-konvertering.

Den meget populære, prisvindende Grail AL er også tilbage i den nye sæson. Elektroniske gearskifte har debut på denne platform med SRAMs nye Rival XPLR eTap AXS geargruppe, mens Grail 7 AW (all-weather) er velegnet til vinterryttere med kraftfulde Lupine for- og baglygter samt skærme, der inkluderes som standard.

Sammen med de nye Grail modeller har Canyon også udvidet sin serie af LOAD produkter. En ny Handlebar Bag sikrer to liters vandtæt opbevaring med flere monteringsmuligheder til både Double Decker og standard cockpits. Yderligere passer den nye Frame Bag perfekt i Grail CF modellernes hovedramme, så du er sikret plads til opbevaring af nødvendigheder til turen, der kan gemmes for vinden.

Den fulde 2022 Canyon Grail AL, CF SL og CF SLX serie kan ses nu på canyon.com.