31.03.2011
Andreas Ø. Pedersen

Thomas Bay: Fabian Cancellara skal slås

Der er lagt op til klassekamp, når vinderen på søndag skal findes i Flanderen Rundt – Ronde van Vlaanderen som det hedder på belgisk – efter 254 kilometer på de belgiske landeveje. Ifølge kommentator på Eurosport, Thomas Bay, er de belgiske favoritter, hvor specielt Tom Boonen er klar efter sejren i Gent-Wevelgem.
– Rytterne fra Belgien er på hjemmebane, og alle favoritterne virker klar. Tom Boonen har klaret det godt med den nyvundne sejr i løbet Gent-Wevelgem, og han kender ruten og dens udfordringer. Han kan med sin form gå hen og udfordre storfavoritten Fabian Cancellara, siger Bay til Eurosports hjemmeside.
Sidste år var det schweiziske Fabian Cancellara, der i Team Saxo Bank-trøjen kørte alene i mål efter et længere soloudbrud, og igen i år er han udnævnt som en af topfavoritterne. Med sejren E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke, er Cancellara manden der skal slås, lyder det fra Bay.
– Cancellara er i topform og med sejren for nylig, må han betragtes som rytteren, de andre skal slå for at have en chance.