Bike Challenge
05.10.2022
https://velomore.dk/wp-content/uploads/2022/01/Velomore-logo_rund.png Velomore

Tilmeld dig Bike Challenge i dag og få en fed 2023 sæson i kalenderen

Med Bike Challenge kan du få hele 5 fede cykeloplevelser i 2023 og dermed en fantastisk landevejssæson.

Lige nu får det 5. løb gratis hvis du tilmelder dig alle løb i Bike Challenge samtidig. Det gør vi for at kunne give dig den fedeste 2023 sæson.

Tilmeld dig her: Tilmelding til Bike Challenge 2023

Bike Challenge består næste år af hele 5 motionscykelløb: Rundt om Rold, Sorø Classic, Munkebjerg Grand Prix, Dollerup Bakkeræs og Mols Bjerge Grand Prix.

Er du bosiddende i Jylland er det oplagt at tilmelde sig alle de jyske løb og gøre dem til omdrejningspunktet for din 2023 sæson. Vores løb byder på 3 distancer på en smuk og udfordrende rute: 50, 100 og 150 km. Du behøver ikke køre lige langt i alle løb, men kan vælge distance afhængig af forventet form.

Vores 2023-sæson starter d. 16. april med Rundt om Rold. Løbet køres på en smuk rundstrækning i og omkring Rold Skov og Rebild Bakker, med bakkespurt op ad den lokale berømthed Rebild-bakke. Som noget nyt, kan du desuden prøve dig selv af på grus, da løbet også kommer til at rumme en spændende gravel-rute.

Vores sjællandske forårsklassiker køres d. 7. maj, ugen før Grejsdalsløbet, og er dermed den perfekte opvarmning til turen i de vejlensiske bakker. Ruten går igennem det historiske Vestsjælland med i et hav af rullende bakker og med bakkespurt på den korte og eksplosive Vinstrup-bakke.

Vores nye sommerløb Munkebjerg Grand Prix køres d. 11. juni og kan dermed både være et en formtester forud for La Marmotte eller Maratonaen, eller fungere som en sidste test af udstyret før Hærvejsløbet. Måske den endda er dit sommermål? Ruten er endnu ikke helt på plads, men en ting er sikkert og det at bakkespurten bliver kørt på legendarisk Munkebjerg.

Efter sommerferien genoptager vi sæsonen d. 20. august, hvor sensommerformen testes i landskabet syd for Viborg. Dollerup Bakkeræs hedder løbet og ruten er stadig under udarbejdelse. Vi kan dog afsløre så meget, at bakkespurten bliver på et af områdets skrappeste stigninger.

Læs også: Velomore giver dig 5 fede motionscykelløb i 2023

Sidst men ikke mindst slutter vi sæsonen af med vores traditionsrige sæsonafslutning i Mols Bjerge Grand Prix. Løbet køres på Danmarks smukkeste rute og rygterne siger, at Mols Bjerge Grand Prix er det motionscykelløb i Danmark med flest højdemeter pr. kørt kilometer. Med andre ord, et sandt monument at slutte sæsonen af på. Er du i flyvende form er 150 km distancen er vaske ægte udfordring.

Lige nu sparer du 25% på tilmeldingsgebyret PR ekstra løb du tilmelder dig SAMTIDIG. Tilmelder du dig alle 5 løb, får du derved den 5. start gratis.

Tilmeld dig her: Tilmelding til Bike Challenge 2023

Hvad venter du på? Tilmeld dig i dag og få 2023 sæsonen på plads.

Derfor skal du prøve et Bike Challenge løb i 2023:
– Danmarks sikreste motionscykelløb: Tydelig skiltning, hjertestarter, motorcykelmarshalls, flagvagter og hjemmeværn.
– Forplejning før, under og efter løbet. Vi fylder dine depoter op med energi.
– Unikke og smukke ruter med masser af højdemeter.
– Vi kårer bakkekongen og -dronningen i hvert løb, på nogle af Danmarks mest legendariske bakker.
– Hyggelige start- og målområder. Hæng ud med cykelvennerne og del jeres historier.